Előfizetői tartalom

Itthon helyett külföldön történnek az igazi események - mire figyeljünk?

Portfolio
Rendkívül eseménytelen csonka hét elé nézünk hazai szempontból, ugyanis lényegében egyetlen fontosabb makrogazdasági vonatkozású adat sem lát napvilágot. A régióra is ez mondható el. Ezzel szemben az euró-zóna és az Egyesült Államok satisztikai hivatalai és jegybankjai számos fontos adatot, döntést jelentenek be az elkövetkezendő négy napban, melyek közül több az ottani kamatkilátások befolyásolásán keresztül visszahathat a magyar piacra is.

Ma az euró-zóna áprilisi feldolgozóipari aktivitásáról kapunk képet, míg holnap az USA szolgáltató-szektori hasonló adata lát napvilágot. Holnap kora este beszédet mond egy gazdasági csúcstalálkozón Ben Bernanke Fed-elnök, akinek szavaira kiemelt figyelmet szentel a pénzügyi világ. Csütörtökön az angol mellett az európai központi bank is bejelenti kamatdöntését (mindkét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés