Előfizetői tartalom

Külföldi elemzői vélemények Gyurcsány kijelentéseiről

Portfolio
A hétvégén nyilvánosságra került felvételek kapcsán rövid távon a bizonytalanság felerősödését, és ennek köszönhetően a magyar piacok gyengülését várják az elemzők. A legtöbben nem tartják valószínűnek a kormányfő bukását, azonban felhívják a figyelmet, bármilyen kimenetele is lesz a botránynak, a megkezdett kiigazításokat nem szabad megállítani.

A kommentárokról bővebben az alábbi linkekre kattintva lehet olvasni: A Goldman Sachs véleménye: "Hungary PM won't be forced out over lying to voters" Danske Bank elemzői kommentje: Hungary PM confession to undermine entire government A BA-CA véleménye: A few choice words hit the Hungarian fan - What next? Így látja a helyzetet a Wood & Co. : Hungary Socialists' “screw-up"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés