Előfizetői tartalom

Egyre kevésbé fontos a bér a HR politikában

Portfolio
Az Európai Humánerőforrás Klub (EChr - European Club for human resources) számára, a Hewitt Associates, világviszonylatban vezető humán tanácsadó és HR outsourcing cég által elkészített tanulmányból kiderül, hogy a nagyvállalatoknál egyre meghatározóbb szerep jut a HR-nek, miközben átalakítják a szervezetek számára nyújtott szolgáltatások útját. A felmérés tanúsága szerint a HR területén bekövetkezett egy súlypont áthelyeződés olyan célokra, melyek egyre inkább a nagyobb szakmai hatékonysághoz és a stratégiai üzleti problémákhoz kötődnek, - jóval meghaladva tisztán a költségek és az adminisztráció rövid távú figyelembevételét.

Az összesen több mint 3 millió embert foglalkoztató, 53 szervezet bevonásával elkészített tanulmány Európa-szerte vizsgálta a különböző országokban és szektorokban, a HR területén alkalmazott üzleti gyakorlatokat és prioritásokat. A tanulmány szerint tíz résztvevőből hétnek az a véleménye, hogy 2007-ben a legsürgetőbb kérdés, amivel cégüknek szembe kell néznie...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái