Előfizetői tartalom

Újra a Fed-elnökre vár a piac - előzetes

Portfolio
Ma délután fél háromkor teszik közzé a legfrissebb tartós cikkmegrendelési adatot, és nem sokkal ezután, fél ötkor kezdődik meg Ben Bernanke meghallgatása a Kongresszus előtt a gazdasági kilátásokról. A Fed-elnök beszéde nagyobb hatással lehet, ám a foglalási adatokra is érdemes figyelni, az utóbbi idők gyengélkedése aggodalmakat keltett a feldolgozóiparral kapcsolatosan.

(Bernanke-meghallgatás időpontját javítottuk) Januárban hatalmas, 8.7 százalékos visszaesést láthattunk a tartós cikkek megrendelésében, így nem csoda, hogy mostanra kisebb korrekciót várnak az elemzők. Azt azonban látni kell, hogy a +3.0 százalékos konszenzusos értékkel is elmúlt hónapokra összességében visszacsúszást kapunk. Bár a közlekedési ágazat húzza egyértelműen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés