Előfizetői tartalom

Egyszerűbben intézhetjük ügyes-bajos dolgainkat - készülődik a csomag

Portfolio
Mai ülésén tárgyal a kormány arról a deregulációs és üzleti környezetet javító csomagról, amelynek nyomán a kabinet számításai szerint rövid távon 100-150 milliárd forintos megtakarítást érhetnek a természetes személyek és a vállalkozások az adminisztrációs terheknél - tudta meg a Világgazdaság. A program azt tűzi ki célul, hogy 2008 végéig a hazai jogszabályokból eredő adminisztratív terhek 20%-kal, majd 2013-ra összesen 50%-kal mérséklődjenek, amellyel elérhetjük az akkori uniós átlagot.

Az előterjesztés az államreform részeként 2008 végéig vázol fel egy programot a deregulációra és az üzleti környezet javítására. A kidolgozás és megvalósítás pénzügyi fedezetét uniós programok adnák. A program első szakaszában a felesleges jogi előírások és eljárások kiiktatásával, egyszerűbb, a folyamatokat követő, ügyfélközpontú és a jelenleginél színvonalasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés