Előfizetői tartalom

Folytatódhat az ötpárti egyeztetés a szigorúbb költségvetési gazdálkodást elősegítő törvényjavaslatról

Portfolio
Ötpárti egyeztetésre került sor ma a Pénzügyminisztériumban a közpénzügyi felelősségről, az Országgyűlés Költségvetési Hivataláról szóló törvény megalkotásáról, melyen további egyeztetésre, eszmecserére alkalmasnak találták a parlamenti pártok képviselői, szakértői azt a koncepciót, melyet a Pénzügyminisztérium dolgozott ki - áll a tárca közleményében.

A megbeszélésen Veres János pénzügyminiszter ismertette a koncepció főbb vonásait. A tárca elképzelése szerint szükség van a középtávú költségvetési tervezés alapvető átalakítására, olyan költségvetési szabályok bevezetésére, amelyek nagyban hozzájárulhatnak a költségvetés stabilitásához. Ezt tartalmazza a tervek szerint a közpénzügyi felelősségről szóló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés