Előfizetői tartalom

Goldman Sachs: Elfogy a reformlendület

Portfolio
Gyurcsány kormányátalakítása, illetve a szocialista párt erős emberének, Kiss Péternek pozícióba ültetése újabb jel arra, hogy az MSZP elfáradt a reformokban - áll a Goldman Sachs legfrissebb elemzésében. A következő 12 hónapban a reformok várhatóan elakadnak, még akkor is, ha 2008-ban még lesz fiskális szigorítás, vélik a londoni befektetési bank elemzői.

Kiss Péter kancelláriaminiszterként Gyurcsány helyettese lesz, aki 2004-ben még a mostani miniszterelnök alternatívájának számított. Ez pedig azt jelentheti, hogy Gyurcsány Ferenc pozíciói meggyengültek a párton belül - hívják fel a figyelmet az elemzők. A mélyebb strukturális reformok 2008-ban fokozatosan leállnak, hiszen a 2010-es választások egyre közelebb lesznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés