Előfizetői tartalom

Nagyberuházást jelenthet ma be az Amerikából visszatérő Kóka

Portfolio
Várhatóan ma egy 26 milliárd forintot kitevő, magas hozzáadott értéket képviselő, munkahelyek százait teremtő beruházást jelent be az Egyesült Államokból hazatérő Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter - tudta meg a Világgazdaság. A lap informátorai a cég nevét nem kívánták elárulni, azt azonban jelezték: a termelőberuházás színhelyét úgy választották ki, hogy helyben rendelkezésre áll már egy beszállítói kör.

Kóka szerda óta hivatalos látogatáson Washingtonban tartózkodott; látogatásának egyik fontos eleme tárgyalások konkrét befektetőkkel konkrét beruházásokról. A lap megjegyzi, hogy az újabb amerikai befektetés az úgynevezett egyedi kormánydöntéssel odaítélt támogatási konstrukcióban (EKD) valósulna meg. Ez azt jelenti, hogy az állam az uniós és más nemzetközi szabályokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés