Előfizetői tartalom

Soros: "A jegybankok magukra hagyták a piacokat"

Portfolio
Soros György szerint a jegybankok korábban magukra hagyták a piacokat, ahelyett, hogy szilárd szabályokkal segítették volna a helyes mederben tartani a növekedést, ennek tudható be a mostani krízis. A milliárdos szerint a kilátások rendkívül lehangolóak, és az USA, illetve Nagy-Britannia nehezen kerülheti el a közelgő recessziót.

Újból borúlátásának adott hangot Soros György hétfőn napvilágot látott nyilatkozata után, amelyben a jelenlegi krízist a második világháború utáni időszak legsúlyosabb válságának nevezte. A milliárdos a BBC rádiónak nyilatkozva arra figyelmeztetett, hogy az Egyesült Államok és Nagy-Britannia számára óriási nehézséget okoz majd a recesszió elkerülése. Soros szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés