Előfizetői tartalom

Ki hogyan vélekedik a jövő évi adótörvényekről?

Portfolio
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) számítása szerint az eddig megismert jövő évi adójavaslat összességében nem hoz érdemi adóteher-csökkenést a vállalkozások számára - mondta Parragh László elnök csütörtökön, a kamara küldöttgyűlésen Budapesten. Közben a PriceWaterhouseCoopers cégtársa, Lőcsei Tamás az InfoRádiónak elmondta: a változásokkal az alacsonyabb jövedelműek és a munkáltatók járnak jól.

Kapcsolódó cikkünk2009.05.21 13:24 Minden kiderült a jövő évi adózásrólParragh László: a jövő évi adójavaslat nem hoz érdemi csökkentést A múlt évi tevékenységről szóló beszámolót kiegészítve az MKIK elnöke elmondta: az eddigi információk szerint 2010 az első olyan év lehet, amikor a vállalkozások terhei közvetlenül ugyan nem emelkednek, de az állami elvonás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés