Előfizetői tartalom

Bajnai: 2014-re magyar euró kell

Portfolio
"Magyarország állva maradt, kezeltük a válságot, megvédtük polgárainkat és utat nyitottunk a fejlődés előtt" - kezdte a parlament utolsó ülésnapján felszólalását Bajnai Gordon az Index tudósítása szerint. A miniszterelnök elmondta, 10 hónappal ezelőtt, mikor hivatalát átvette, remélte, hogy ezekkel a szavakkal zárhatja tevékenységét.

Kapcsolódó cikkünk2010.02.22 08:24Bajnai a New York Times-ban: eurót mindenáron2010.02.18 11:20Bajnai: 2014-es euróval újra bezzegország lehetnénk (3.)Az elmúlt évtizedek legnagyobb kiigazítását hajtották végre, Magyarország az Unió ötödik legalacsonyabb költségvetési hiányát mondhatja magáénak - summázta Bajnai Gordon. A miniszterelnök szerint a legnagyobb eredmény az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés