Előfizetői tartalom

Felcsuti: "Nem a jegybank felelős azért, mert Magyarország válságba került"

Portfolio
Nem a jegybank felelős azért, hogy Magyarország válságba került, és nem is a jegybank fogja kirángatni abból - írja Felcsuti Péter az Élet és Irodalom című hetilap hasábjain. Azt el kell fogadnunk, hogy a laikus és kevésbé laikus publikum, politikusok, média, szervezetek felelőst, bűnöst keresnek. A mostani válság vizsgálata a szakemberektől is elvár némi alázatot, hiszen sok szempontból ez a válság példa nélkül való. Az adott körülmények között a kormány és a jegybank együtt jól és viszonylag gyorsan reagált.

Korábban Surányi György a Népszabadság hasábjain bírált a jegybank válságkezelését, mondván politikájával hozzájárult ahhoz, hogy a gazdaság lefelé tartó spirálba került.Kapcsolódó cikkünk2010.02.15 09:55 A jegybank válaszolt Surányinak: nem egyformán gondolkoznakA jegybank részéről Karvalits Ferenc válaszolt Surányi kritikájára, kiemelte, Surányi György írása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés