Előfizetői tartalom

Felmosórongy karizma, bankhivatalnok külső - Buzek nem díjazta

Portfolio
Napidíja egy részének megvonásával büntette meg kedden Jerzy Buzek, az Európai Parlament elnöke azt az euroszkeptikus brit képviselőt, aki nem volt hajlandó megkövetni Herman Van Rompuyt, az Európai Tanács elnökét a múlt héten neki címzett verbális sértések miatt - számol be a Bruxinfo a nem mindennapi felszólalás következményeiről.

Tíz napra szóló tiszteletdíjának megvonásával szankcionálta kedden az Európai Parlament elnöke Nigel Farage-ot, az euroszkeptikus Brit Függetlenségi Párt (UKIP) vezetőjét a Herman Van Rompuy, EiT elnökhöz múlt héten intézett tiszteletlen és sértő minősítések miatt, amelyeket a képviselő Jerzy Buzek felszólítására kedden nem volt hajlandó visszavonni. "Nem vitatom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés