Előfizetői tartalom

"Történelem zajlik Egyiptomban" - Nem mond le Mubarak

Portfolio
Az egész világ, beleértve a piacokat is, kiemelt figyelemmel követte tegnap az egyiptomi eseményeket, aminek különleges jelentőségét az adta, hogy híresztelések szerint Hoszni Mubarak lemondani készült. Az egyiptomi elnök esti televíziós beszédében azonban a tiltakozó tömeg csalódottságára nem mondott le, hanem békés átmenet mellett tette le voksát. A tüntetések várhatóan folytatódnak, a figyelem most a hadsereg várható közleményére irányul.

Noha a "nagy tüntetést" a mai napra szervezték, a hír hallatán, miszerint az egyiptomi elnök, Hoszni Mubarak lemondani készül, már tegnap több százezren gyűltek össze a kairói Tahrír téren. Egyiptomra az egész világ, beleértve a piacokat is, kiemelt figyelmet fordított. Obama úgy nyilatkozott tegnap Egyiptom kapcsán: világos, hogy ami Egyiptomban zajlik, az történelem, az Egyesült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés