Előfizetői tartalom

Rácz Margit: Általános lesz jövőre a lassulás

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök az uniós csúcs után közölte: jövőre jóval nehezebb év lesz, mint ahogy arra korábban számítani lehetett, ezért a költségvetést újra kell tervezni. Ez megszorításokat jelent - mondta Rácz Margit közgazdász az InfoRádió Arénájában. Az MTA kutatásvezetője szerint Magyarországnak el kellene fogadnia a módosított uniós szerződést.

Nem fenntartható az a fejlődés, ami a 2008-as válság után, 2009 végétől beindult, erre szeptember óta több prognózis is figyelmeztetett - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Magyar Tudományos Akadémia Világgazdasági Kutatóintézetének kutatásvezetője. Rácz Margit kiemelte: mindez Magyarországot is érinti, ugyanis nem lehet kiragadni a világgazdaságból. Mégis...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés