Előfizetői tartalom

Most garantáltan nem unatkozhatsz

Portfolio
Rögtön egy izgalmas héttel indul az újév, bár ma még kicsit lazíthatunk, az amerikai, a brit, az ausztrál, és a kanadai piacok ugyanis ma még zárva tartanak. Holnaptól azonban fontos adatok érkeznek az Egyesült Államokból: napvilágot látnak a decemberi ISM indexek, és a friss foglalkoztatottsági és munkanélküliségi adatok.

A hazai adatok sorát a Magyar Nemzeti Bank részletes pénzügyi számlák statisztikája nyitja. Az előzetes adatközlés szerint a harmadik negyedévben 82 százalékra emelkedett a GDP-arányos. Ennél csak kétszer volt magasabb szinten a mutató, 2010 második negyedévében (83,9%), illetve 2009 elején, az IMF-hitel lehívása után. Korábban csak a 90-es évek közepén volt példa arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés