Előfizetői tartalom

Jövő hétig kivárhat a kormány a válasszal

Portfolio
Akár mindhárom Brüsszel által kifogásolt törvényt is módosíthatja a magyar országgyűlés, teljes törvényeket azonban biztos nem vonnak vissza - állították kormányzati források az Indexnek. Jövő hétig azonban biztos kivár a kormány, megvárja, melyek azok a konkrét paragrafusok, amelyek nem tetszenek az Európai Bizottságnak.

Jövő hétig, az Európai Bizottság következő üléséig biztosan nem fog lépni a kormány - mondta az Indexnek egy vezető beosztású kormányzati tisztviselő. A forrás szerint ugyanis nem biztos, hogy a jövő héten azonnal megindul az eljárás Magyarország ellen. Az Európai Bizottság szerdai ülésén felmerült, hogy több magyar jogszabály ellentétes lehet az uniós joggal. A Bizottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés