Előfizetői tartalom

Jövőre lesz okunk csak igazán pánikolni

Portfolio
Idén egyetlen ország sem hagyja majd el az eurózónát, véli a világ egyik legismertebb befektetője, Jim Rogers. A guru véleménye szerint a mostani egyeztetések célja az időhúzás, szerinte egészen addig nem érdemes a maihoz hasonló csúcstalálkozókkal foglalkozni, amíg az európai vezetők valódi megoldást jelentő döntéseket nem hoznak meg, írja a CNBC.

2012-ben mintegy 40 különböző választást tartanak majd, így a politikai vezetők azzal lesznek majd elfoglalva, hogy igyekezzenek a választók kedvében járni, és túljussanak a választási időszakon. Már csak ezért sem gondolja Jim Rogers azt, hogy 2012-ben valamelyik ország elhagyná az eurózónát. Jim Rogers Ifjabb James Beeland Rogers 1942-ben született Baltimore-ban, és Alabamában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés