Előfizetői tartalom

Egyelőre nem kell újabb Fed akció

Portfolio
A St. Louis Fed elnöke, James Bullard azt nyilatkozta, hogy a gazdasági aktivitásban éles visszaesésre, vagy nyilvánvaló deflációs veszélyre van ahhoz szükség, hogy támogasson egy harmadik eszközvásárlási programot. Szoros figyelemmel követik a gazdasági folyamatokat, azonban belül is a munkaerő-piaci trendeket, azonban egyelőre nem gondolja, hogy szükség lenne likviditásbővítésre - írja a MarketWatch.

James Bullard jegybankár újságíróknak adott nyilatkozata szerint a gazdasági kilátásokban nagyon nagy fordulatnak kellene történnie ahhoz, hogy egy újabb eszközvásárlási programot támogasson. A jegybankár korábban az elsők között volt, akik a kötvényvásárlási programot szükségesnek tartották, most viszont már más álláspontra helyezkedik a szakember. A Fed a június...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés