Előfizetői tartalom

Győzelmi jelentést tettek közzé Matolcsyék

Portfolio
Az adósságválság hazánkra átgyűrűző hatása ellenére a kormány 2011-ben is eredményesen tudta folytatni az örökölt strukturális problémák megoldását, az állami intézmények korábbi pazarló gazdálkodásának korlátozását, az államadósság rátájának csökkentését és a munkaerő-piaci aktivitás növelését - foglalja össze a Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye a (2011. évi költségvetés) zárszámadásról szóló, péntek délután benyújtott törvényjavaslatot. Közben a részletekből kiderül: a makropálya tavaly szinte minden tekintetben rosszabbul alakult az eredetileg tervezettnél.

Péntek délután a kormány nevében Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter benyújtotta a Parlamentnek a "Magyar Köztársaság 2011. évi költségvetéséről szóló 2010. évi CLXIX. törvény végrehajtásáról" szóló törvényjavaslatot. Az eredményeket sorolja az NGM "A kedvezőtlen külső hatások ellenére a gazdasági teljesítmény tovább javult, az uniós módszertan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés