Előfizetői tartalom

Orbán: higgadtan vesszük tudomásul az azeri vitát

MTI
Magyarország eddig is a nemzetközi jogi eljárásrendet követte az azeri kiadatási ügyben, ezután is ezt teszi, és nem tulajdonít különösebb jelentőséget az ennek nyomán kialakult vitának: "higgadtan és nyugodtan vesszük ezt tudomásul" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanévnyitó rendezvénye keretében újságíróknak.

Arra a kérdésre, hogy volt-e titkos megállapodás az azeriekkel, a kormányfő azt válaszolta: "ez egy demokratikus európai állam. A nemzetközi jog szabályait nem titkos megállapodások szerint alakítják, hanem ahogyan azok írva vannak, nyilvánosan". A kiadatási ügy előzményei és vélemény cikkek:Kapcsolódó cikkünk2012.09.03Azeri szélhámosság, magyar... mi is?2012.09.02Szijjártó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés