Előfizetői tartalom

Izgatottan várják az EKB-elnök szavait

Portfolio
Mario Draghinak, az Európai Központi Bank elnökének délutáni sajtótájékoztatóját izgatottan várják a piaci szereplők, abban bízva, hogy további részleteket tudhatnak meg az augusztusban kilátásba helyezett jegybanki beavatkozás feltételeiről. A sajtótájékoztató a szokásos menetrend szerint fél háromkor veszi kezdetét.

Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke augusztusban jelentette be, hogy készek beavatkozni az olyan országok kötvénypiacain, amelyek korábban külső pénzügyi segítségre kényszerültek, részleteket azonban nem árult el, mondván, hogy azokon még dolgoznak a jegybank szakértői. Tegnap azonban a Bloomberg két jegybanki forrásból is úgy értesült, hogy a tervezett kötvényvásárlások:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés