Előfizetői tartalom

Napokon belül újra 300 lehet az euró (elemzői reakciók)

Portfolio
A kedvező globális hangulatnak köszönhető, hogy Orbán Viktor szavai után viszonylag hamar visszakorrigált a forint, és a külső környezet alakulása fogja meghatározni, hogy a kormány mennyire sikeresen tud lavírozni az IMF-megállapodás lebegtetésével - hiszen a kormányfő videóüzenete végén az alternatív tárgyalási javaslatot nem zárta ki. Az elemzők szerint az eddig is látszott, hogy a kormány ebbe az irányba tart, hiszen ha akart volna, már meg tudott volna állapodni a nemzetközi szervezetekkel. A nyárinál nagyobb volatilitás jöhet a piacon, de amíg ilyen kedvező a globális hangulat, a negatív hírek hatása limitált.

Kapcsolódó cikkünk2012.09.06Orbán az IMF-ről: ezen az áron így nem kell - Esett a forint2012.09.06Ezt jelentette be OrbánA nyárinál nagyobb volatilitás jöhet Az ügyben nehéz tisztán látni, hiszen míg az egy nappal korábbi kormány felőli megnyilvánulások a gyors megállapodást hangúlyozták, addig a mai, sajtóban megjelent, valószínűtlenül szigorú lista, illetve a kormányfő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés