Előfizetői tartalom

Délután fontos adatok jönnek

Portfolio
Ma délután teszik közzé az augusztusi foglalkoztatottsági és munkanélküliségi számokat az Egyesült Államokban, amelyeket a jövő heti kamatmeghatározó ülés miatt a szokásosnál feszültebb várakozás előzi meg. Az elemzők 120 ezer körüli foglalkoztatottság-bővüléssel és változatlan (8,3 százalékos) munkanélküliségi rátával számolnak.

Az amerikai munkaügyi minisztérium ma teszi közzé az augusztusi foglalkoztatottsági és munkanélküliségi számokat. A tegnapi ADP adatok szerint a magánszektorban (a kormányzati szektoron és a mezőgazdaságon kívül) a vártnál gyorsabban bővült a foglalkoztatottság (havi szinten 201 ezerrel), összességében azonban egy mérsékeltebb, 125 ezer körüli emelkedésre számítanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés