Előfizetői tartalom

Fejek hullhatnak Oroszországban a ciprusi helyzet miatt

Portfolio
"Ciprus foglyai", "Fekete kedd" és hasonló szalagcímekkel írtak ma reggeli orosz lapok a ciprusi eseményekről. A hazai felelősöket is keresik Oroszországban, hiszen, ha a ciprusi parlament megszavazza a bankbetétek megsarcolását, orosz betétesek is elveszíthetik pénzük egy részét. Egyes források szerint 26 milliárd, mások szerint 12 milliárd dollárja (9,1 milliárd eurója) van a ciprusi bankokban az oroszoknak.

Várhatóan ma késő délután, este tartják a szavazást a ciprusi parlamentben a bankbetétek megadóztatásának tervéről - annak a mentőcsomagnak a részeként, amelyhez Ciprusnak önerőből 5,8 milliárd eurót kell hozzátennie.Kapcsolódó cikkünk2013.03.19Erről szavazhat ma délután CiprusA ciprusi bankbetétek megadóztatása azonban számos külföldi betétest is érint, ebből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés