Előfizetői tartalom

Hamarosan kiderül, hol áll Magyarország a rangsorban

Portfolio
A hét számunkra legérdekesebb napja a péntek lesz, amikor is hazánk mellett a vezető európai országok is közzéteszik a harmadik negyedéves növekedési adataikat. Az európai összkép kifejezetten gyenge lehet majd, még az sem kizárható, hogy Európa legerősebbje, Németország recesszióba süllyed. Magyarország az EU-s növekedési "ranglista" felső részén szerepelhet majd, de ne feledkezzünk meg róla, hogy a válság előtti kibocsátás szintjét még mindig nem értük el.

Pénteket leszámítva kifejezetten eseménytelen hétnek nézünk elébe, az Egyesült Államokban például csütörtökig semmilyen igazán jelentős adatközlés vagy esemény sem lesz. Sőt, ez a csütörtöki szokásos munkapiaci statisztika is már egyre kisebb piaci relevanciával bír, ugyanis az elmúlt hónapokban már nagyon alacsony ingadozással bír a mutató, a rá vonatkozó várakozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés