Előfizetői tartalom

Ismét az USA diktálja a tempót

Portfolio
A hetünk fókuszában az Egyesült Államokból érkező adatok lesznek, amikből rengeteggel találkozhatunk majd szerdán - a csütörtöki Hálaadás napjáról tolódnak át a közlések. A hangsúlyt a harmadik negyedéves GDP-felülvizsgálatra tennénk a világ legnagyobb gazdaságában, ez a második közlés ugyanis elég nagy elváltozásokat mutatott a korábbi negyedévekben. Európában eközben az infláció újabb alábukására lesz érdemes figyelnünk, míg itthon egy - várhatóan unalmas - jegybanki döntés lesz kedden.

A mostani hetünk fókuszában az Egyesült Államokból érkező adatok és hangulati indikátorok lesznek, de igazán nagy súlyú eseményre előzetesen nem számítunk. Monetáris politikai döntés ugyanis legközelebb csak december 17-én lesz az USA-ban, akkor viszont még új előrejelzéseket is közread majd a Nyíltpiaci Bizottságuk. Magyarországon egyébként éppen ezen a héten lesz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés