Előfizetői tartalom

Idén is mozogni fog az uniós szégyenpad

Portfolio
A Máltával és Lengyelországgal szemben folyó deficiteljárás lezárását javasolta a héten az Európai Bizottság, amely a Nagy-Britanniának a túlzott mértékű hiány megszüntetésére adott határidőt további két évvel történő meghosszabbítását is indokoltnak tartja. Finnország ellen viszont rövidesen elindulhat a deficiteljárás - írja a Bruxinfo.

Az Európai Bizottság - amely szerdán fogadta el a tagállamokhoz intézett országspecifikus ajánlásait az európai szemeszter keretében - úgy döntött, hogy a túlzott mértékű államháztartási hiány miatt indult eljárás lezárását javasolja a Tanácsnak Lengyelország és Málta esetében, a korábbi ajánlások teljesítését elmulasztó Nagy-Britanniának pedig - akár korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés