Előfizetői tartalom

Nem lesz cigi a trafikokban?

Portfolio
Rázósnak ígérkezik a törvény által kijelölt Országos Dohányellátó november elsejei indulása - írja a Figyelő. A lap szerint a trafikosok idegesek, a nagykereskedő még mindig nem tudott megegyezni a dohánycégekkel, a piaci pánik akkora, hogy a jelenlegi terítést végző társaságok több terméket szállítanak addig a kiskerekhez.

A hetilapot egy aggódó nemzeti trafikos kereste meg azzal, hogy az új nagykereskedő nem tudott megegyezni a dohánygyártókkal, így nehezen fog tudni elindulni november elsején az új ellátó. Mint ismeretes: november elsejétől a hatályos törvény szerint a dohányboltosok kizárólag az Országos Dohányellátó Kft-től rendelhetnek dohánytermékeket. Az írás szerint: a trafikosok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés