Előfizetői tartalom

Megállíthatatlanul szárnyal az amerikai munkaerőpiac

Portfolio
Márciusban az elemzői várakozásokat jócskán felülmúló mértékben, 263 ezerrel nőtt az Egyesült Államok versenyszféráján belül a nem mezőgazdasági szektorban foglalkoztatottak száma - derült ki az ADP intézet legfrissebb jelentéséből. Bár a februári, brutálisan jó adatot jelentősen lefelé módosították, még így is nagyon tetszetős, amit eddig idén az amerikai munkaerőpiac produkált.

Az ADP kutatóintézet ma közzétett jelentése szerint márciusban 263 ezerrel bővült az USA-ban a nem mezőgazdasági szektorban foglalkoztatottak száma. Az adat jelentősen meghaladta a várakozásokat, a Reuters elemzői konszenzusa alapján 187 ezer körüli növekedésre lehetett számítani. Bár közben az intézet 53 ezerrel lefelé (245 ezerre) módosította a februári statisztikát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés