Előfizetői tartalom

Kereskedelmi háború: enyhítő lépéseket jelentett be Kína!

Portfolio
|
MTI
Peking olyan "fontos intézkedéseket" tervez, amelyek révén csökkenthető a Washingtonnal folyó kereskedelmi és gazdasági konfliktusnak a kínai gazdaságra gyakorolt kedvezőtlen hatása - közölte a Global Times című kínai lap főszerkesztője szerdán. Nem sokkal később ki is derült, milyen intézkedésről van szó: Kína vállalja, hogy egy évre felfüggeszti egyes amerikai termékek importvámjának emelését.

Budapest Economic Forum 2019 A kereskedelmi háború globális és régiós hatásairól is beszélnek felkért szakértőink a Budapest Economic Forumon. Információ és jelentkezés A Kínai Kommunista Párt szócsövének tartott lap főszerkesztője a Twitteren azt írta, hogy amennyire tudom, Kína hamarosan fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés