Előfizetői tartalom

Lassul a világ, az autóiparban egy fokkal még rosszabb a helyzet

A gazdaságban lassulás tapasztalható a világ számos részén, legyen szó akár Németországról, vagy a növekedés korábbi motorjáról, Kínáról – jelentette ki előadásában Nagy Mihály a Business and Finance Summit 2019 konferenciánkon. A Continental Csoport Magyarország országkoordinátora felhívta a figyelmet arra is, hogy az autóiparon belül egy fokkal még rosszabb a helyzet, a szereplőknek egy kihívásokkal teli időszakban kell bizonyítaniuk. Ugyanakkor véleménye szerint a Continental, mint az egyik legnagyobb technológiai vállalat megteheti, hogy részt vegyen a jövő fejlesztésében, és ezzel képes lesz biztosítani helyét az élvonalban.
Nagy Mihály előadása elején rámutatott, a gazdaságban lassulás tapasztalható a világ számos részén, legyen szó akár Németországról, vagy a növekedés korábbi motorjáról, Kínáról. Hozzátette, ennek természetesen megvannak az okai: az alapanyagárak növekedése, bizonyos alapanyagok hiánya vagy szűkössége, a Brexit vélt vagy valós hatásai, a fogyasztási szokások megváltozása...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái