Előfizetői tartalom

Az oroszok remélik, hogy nem adják ki a Putyin-Trump beszélgetések felvételeit

Portfolio
A Kreml reméli, hogy nem szivárognak ki a korábbi beszélgetések felvételei Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök között – mondta pénteken az orosz elnöki hivatal szóvivője. Az utóbbi napokban Trump és az ukrán elnök közti beszélgetések leirata került nyilvánosságra, ami miatt politikai támadások kereszttüzébe került az amerikai elnök.

Trumpot a demokraták vádolták meg azzal, hogy nyomást próbált gyakorolni Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnökre, hogy Joe Biden elnökjelölt fia ellen indítson nyomozást. Emiatt az ellenzéki képviselők elindították az elnök eltávolítását célzó impeachment eljárást. Ezt követően vetődött fel a kérdés, hogy az oroszok nem tartanak-e a Putyin-Trump beszélgetések kiszivárgásától...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés