Előfizetői tartalom

Több ezer magyar Suzuki tűnt el egyik hónapról a másikra – A számok nem hazudtak, mi történt?

A szokásos havi, magyarországi új autó forgalombahelyezési statisztikák közzétételekor kiderült, hogy a korábbi hónapokban újab és újabb eladási rekordokat beállító Suzuki csupán 308 új autót adott el szeptemberben. Ezzel a darabszámmal a piacvezető márka a legjobb tízbe sem tudott bekerülni a múlt hónapban, amely az olvasóinknak is szemetszúrt. Több levelet és Facebook-hozzászólást kaptunk azzal kapcsolatban, hogy valószínűleg valami nem stimmel a Suzuki számainál. Természetesen mi is kíváncsiak voltunk a jelenség okára, így utánajártunk az érintetteknél.
Ahogy minden hónap elején, úgy most kedden is beszámoltunk arról, hogy hány új autót helyeztek forgalomba Magyarországon és mely márkák voltak a legnépszerűbbek az autóvásárlók körében. A Datahouse adatait szokás szerint a Carinfo.hu tette közzé, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) pedig sajtóközleményében kommentálta a piacon zajló folyamatokat. Kiderült...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái