Előfizetői tartalom

Így zajlott le a Portfolio gazdasági csúcstalálkozója

Portfolio
Lezajlott az idén a Portfolio által immár kilencedik alkalommal megrendezett Budapest Economic Forum konferencia, amelyen több, világszinten is neves gazdasági szakértő osztotta meg meglátásait a világgazdaság, a kereskedelmi háború, a Brexit kilátásairól, a kelet-közép-európai régió előtt álló kihívásokról, majd vállalatvezetők és bankárok beszélgettek a felvázolt globális gazdasági kilátások mellett saját iparáguk, gazdasági területük és vállalatuk kilátásairól. Az eseményről a nap során folyamatosan beszámoltunk összefoglalók formájában.

2019. október 16. 15:59 Megosztás Elavult bankok, szuperállampapír: megmondták a magukét a magyar bankvezérek Izgalmas panelbeszélgetésre került sor ezúttal is a hazai bankvezérek között a Portfolio mai Budapest Economic Forum című konferenciáján. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés