Előfizetői tartalom

Húsz évvel ezelőtt kezdődött a történet - Ma már a világ élvonalában a magyar thyssenkrupp

Portfolio
Húsz évvel ezelőtt jött létre a thyssenkruppon belül is egyedülálló, ma már több mint 900 magasan képzett mérnököt foglalkoztató E/E (elektromos és elektromechanikus) fejlesztő központ Magyarországon. A kompetenciaközpont, amelyet saját területén a világ legjobbjai között tartják számon, vezető autógyártók számára készít kormányrendszereket. Olyat is, amelyre jó eséllyel szükség lesz az elektromos- és önvezető autók korában, ezzel biztosítva a vállalat hosszú távú fennmaradását.

1999 novemberében fogott a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) valamint a thyssenkrupp közös fejlesztésbe, amely során a német vállalat felkérésére az egyetem három doktorandusza egy hónap alatt állította össze egy elektromechanikus kormányszervó-rendszer működőképes modelljét.  Eschenben, a thyssenkrupp központjában decemberben egy parkolóban mutatták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés