Előfizetői tartalom

Itt vannak az újabb katasztrofális adatok: egymás után kapja a pofonokat a brit autógyártás

Portfolio
Nincs megállás, Nagy-Britanniában 4 százalékkal csökkent az autógyártás októberben, ezzel folytatódott az autóipar lassan két éve tartó, egyre katasztrofálisabbá váló lejtmenete Európa egyik legerősebb országában. A teljes évet vizsgálva még szomorúbb a kép, a megállapodás nélküli Brexit rémképe, valamint a globális autóeladások csökkenése egyaránt komoly nehézségeket okoznak a szektornak.

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy a brit autógyártók- és kereskedők szövetsége (SMMT) arra figyelmeztette a döntéshozókat, hogy MEGÁLLAPODÁS NÉLKÜLI BREXIT ESETÉN HARMADÁVAL ZSUGORODNA A BRIT AUTÓGYÁRTÁS 2024-IG, AMELY A GYAKORLATBAN AZT JELENTENÉ, HOGY CSUPÁN 1 MILLIÓ AUTÓ KÉSZÜLNE A SZIGETORSZÁGBAN. Várakozásukat újabb katasztrofális adatok erősítették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés