Előfizetői tartalom

Koronavírus: nincs ok a pánikra az Egyesült Államokban

MTI
Az Egyesült Államokban nincs ok a pánikra a koronavírus miatt - jelentette ki Robert O'Brien amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó vasárnap a CBS televízió szokásos heti politikai vitaműsorában. "Jelen pillanatban az amerikaiaknak nincs okuk a pánikra, a koronavírus alacsony szintű kockázatot jelent az Egyesült Államokban" - fogalmazott O'Brien. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy az esetleges járvány elleni küzdelem elsődleges fontosságú az amerikai kormányzat számára. "Mindent megteszünk az amerikaiak biztonsága érdekében" - mondta.

Robert O'Brien tagja annak a munkacsoportnak, amelyet Donald Trump amerikai elnök hozott létre a vírus terjedésének megfékezésére. Egészségügyi szakemberek mellett tagja a munkacsoportnak Alex Azar, az egészségügyért és emberi erőforrásokért felelős miniszter, Robert Redfield, a járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) vezetője, aki egyébként virológus professzor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés