Előfizetői tartalom

Trump "nagy kamatvágást" sürget a koronavírus miatt

Portfolio
Donald Trump „nagy kamatvágásra” szólította fel a Fedet, miután az ausztrál jegybank is csökkentette a kamatokat. Nem ez az első eset, hogy Trump kritizálta a jegybank kamatpolitikáját. Trump számára a gazdaság második negyedéves teljesítménye különösen fontos, hiszen az szoros összefüggést mutat a regnáló elnök megítélésével a választási évben.

Donald Trump Twitter-bejegyzésben ismét beleszállt a Fedbe, hogy hajtson végre valamilyen lazító intézkedést, miután az ausztrál jegybank történelmi szintre csökkentette a kamatokat – szúrta ki a CNBC. Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 03. Ausztráliát történelmi lépésre kényszerítette a koronavírus Mint azt megírtuk, a Bank of Australia rekordalacsony szintre (0,5%)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés