FONTOS Koronavírus Magyarországon: megérkeztek a hétfő reggeli adatok
 
Előfizetői tartalom

Koronavírus: Magyarország újabb intézkedéseket hoz

Portfolio
Az operatív törzs mai ülését követő sajtótájékoztatón új intzékedéseket jelentettek be az illetékesek. Az alábbi hírfolyamban ezeket ismertetjük. Lakatos Tibor, az ügyeleti központ vezetője azt mondta, hogy a kormány által tegnap első összegként biztosított 8 milliárd forintból az operatív törzs által szükségesnek tartott intézkedések finanszírozását hajtják végre, de az összeg a kormány jelzése szerint felülről nyitott. Müller Cecília országos tisztifőorvos a kórházi látogatási tilalom tartalmát magyarázta el, és minden állampolgártól azt kérte, hogy őszintén, felelőssége tudatában jelezze a szükséges információkat a járványügyi kikérdezés során.

2020. március 10. 15:02 Maszkok, árak, lélegeztető gépek Egy újságírói kérdés szerint drasztikusan, három-négyszeresére drágították a BV-s beszállítók az orvosi maszkok árát az egészségügyi intézményrendszernek, de Lakatos Tibor cáfolta, hogy ez megtörtént volna. Azt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái