Előfizetői tartalom

Koronavírus: ma reggel 12 rendkívüli kormányintézkedést jelentettek be

Portfolio
A már kihirdetett veszélyhelyzet keretében a kormány rendkívüli intézkedéseket rendelt el az immár világjárvánnyá nyilvánított koronavírus-járvány megelőzésére, a magyar emberek egészségének és életének megóvása érdekében - jelent meg a kormányzati koronavírus-oldalon. A 12 pont összhangban van a tegnap megismert kormánydöntésekkel, néhány esetben részetezi azokat. Érdekesség, hogy miután tegnap a várakozásokkal ellentétben csak a felsőfokú oktatási intézményekben rendeltek el látogatási tilalmat, most a kormány az összehangolt lépések érdekében kifejezetten megiltotta, hogy az iskolákat az intézményvezető, a jegyző vagy az Oktatási Hivatal saját hatáskörben bezárja.

A kormány kihirdette a 41/2020. (III. 11.) rendeletét az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről. A most kihirdetett intézkedések: A határellenőrzés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái