Előfizetői tartalom

Zsiday keményen kiosztotta a politikusokat a koronavírus kezelése miatt

Portfolio
Amit a hétfői Portfolio-konferenciánkon elmondott, azt egyrészt megismételte friss posztjában is Zsiday Viktor, a Citadella alap portfóliókezelője, de ma "egy kicsit" tovább is ment és keményen kiosztotta az európai és amerikai politikusokat. Az elmúlt napok itthoni és külföldi tapasztalatai alapján ugyanis meglátása szerint csak félszívvel akarják kezelni a döntéshozók a koronavírus járványt, amivel valójában még nagyobb bajt, elhúzódó válságot okoznak. Ez nagyon hasonló, mint amit Jim Cramer bemondott a CNBC-n, miszerint be kell vállalni a recessziót a járvány leküzdése érdekében.

Néhány erősebb kijelentés a posztból: „Mind az európai, mind az amerikai politikusok alkalmatlanok a helyzet kezelésére. Miközben a kínai példa tökéletesen bebizonyította, hogy extrém karanténnal (se iskola, se munka, mindenki marad otthon, még boltba is csak hetente kétszer, ha nagyon muszáj, határok teljesen lezárva) a terjedés teljesen megállítható, Merkel azt mondja...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái