Előfizetői tartalom

Egyelőre engedik a román és bolgár vendégmunkásokat - Rendeződni látszik a káosz az osztrák határon

Portfolio
Napok óta húzódik a hegyeshalmi határátkelőnél a káosz, tegnap már beszámoltunk róla, hogy megoldódni látszik a román és bolgár vendégmunkások átengedése, így megindulhatott a magyar személyforgalom és az áruszállítás is a délutáni órákban. Közben mégis érkeztek olyan olvasói levelek, ami alapján tegnap 7 óra körül még semmilyen előrelépés nem történt.

Gulyás Gergely a mai Kormányinfón elmondta, hogy: A tranzitforgalmat és az áruszállítást biztosítani kell, ezért megnyitottunk más határátkelőt (Rábafüzes és Kópháza) míg a nem magyar állampolgárok (bolgár, román) hazatérő vendégmunkások továbbra is csak Hegyeshalomnál mehetnek át, este 9 és hajnali 5 között, de fennállhat olyan eset is, hogy napközben is megnyitjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés