Előfizetői tartalom

Magyarországon a nyugdíjasok gondolják a legkevésbé, hogy elkapják a koronavírust

Portfolio
Bár mindenki hallott Magyarországon a koronavírusról, a megkérdezettek mindössze harmada tartja valószínűnek, hogy elkapja a vírust – derül ki a Publicus friss kutatásából. A nyugdíjasok tartják a legkevésbé valószínűnek, hogy elkapják a koronavírust, 70%-uk úgy véli, hogy valószínűleg nem kapja el – derül ki a tanulmányból.

A megkérdezettek 16 százaléka nagyon, 45 százaléka pedig kicsit fél attól, hogy elkapja a koronavírust és beteg lesz – 39 százalék nem fél ettől. A tanulmány szerint a nyugdíjasok félnek a legjobban a koronavírustól (68%), viszont egyszerre ők is tartják a legkevésbé valószínűnek (70%), hogy elkapják a vírust.  A válaszadók kétharmada szerint hazánkban a korlátozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés