Előfizetői tartalom

Albániában a kormányfő felére csökkentette a miniszterek fizetését

MTI
Albániában a koronavírus terjedése miatt szerdán 30 napra az ország egész területére természeti katasztrófák idejére vonatkozó veszélyhelyzetet rendeltek el. Az országban kedd estig 123 embert fertőzött meg az új koronavírus, két beteg meghalt, kilencen meggyógyultak. Edi Rama kormányfő a helyzet miatt felére csökkentette a miniszterek fizetését.

A koronavírus terjedése miatt szerdán 30 napra az ország egész területére természeti katasztrófák idejére vonatkozó veszélyhelyzetet rendeltek el Albániában. A vonatkozó törvény értelmében egyebek mellett a kormány és az önkormányzatok kárpótlást fizethetnek a katasztrófa sújtotta állampolgárok számára - írta szerdán az albán kormány közleményére hivatkozva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés