Előfizetői tartalom

Felmérés készült a koronavírus magyar hatásairól: súlyosak a gazdasági hatások

Portfolio
A koronavírus eddig ismeretlen helyzetet teremtett a világban, gyakorlatilag egyszerre okozott minden gazdaságban gyors és mély válságot. A krízis mértékéről egyelőre nehéz pontos előrejelzést tenni, azt pedig még nehezebb megjósolni, hogy az összeomlás után milyen világ vár ránk. Az Összkép most 22 ismert magyar közgazdászt, vállalatvezetőt és kormányzati szakembert kérdezett meg, az ő zanzásított válaszaikat mutatjuk be.

A koronavírus még csak most kezd el felfutni hazánkban, de sok európai már több tízezres esetszámokat produkál. A járvány feltartóztatása miatt az országok boltzárakat, határzárakat, kijárási tilalmakat rendeltek el. Azt tudjuk, hogy ennek súlyos gazdasági hatásai lesznek, de hogy mennyire, arról egyelőre fogalmunk sincs. Az Összkép most 22 vállalkozót és közgazdászt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés