FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

A koronavírus veszélybe sodorta a magyar autóipart - Súlyos következményei lesznek, ha nem állunk gyorsan talpra

A koronavírus megjelenése mindenkit váratlanul ért az autóiparban, a járvány gyors terjedése pedig rövid idő alatt rendkívüli intézkedésekre kényszerítette az egyes szereplőket. Európában és szerte a világon általánossá váltak a gyárbezárások, Magyarországon is számos autóipari vállalat döntött a termelésének, működésének ideiglenes felfüggesztéséről, közéjük tartozott a Denso Gyártó Magyarország Kft. is. Szincsák Attilát, a cég ügyvezető igazgatóját az iparág legnagyobb kihívásairól, újrakezdésről, a magyar autóipar jövőjéről kérdeztük.

Portfolio-MAGE Járműipar 2020 Szincsák Attila idén is részt vesz a Járműipar 2020 konferencián, amely új, június 9-ei időpontban kerül megrendezésre. Jegyek az alábbi linkre kattintva vásárolhatók: Információ és jelentkezés Számos vállalat nem tudja teljesíteni a megrendeléseit a kínai ellátási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés