Előfizetői tartalom

Több százezer magyar marad munka nélkül - Megnéztük, milyen álláslehetőségeik vannak

Portfolio
Miközben néhány héttel ezelőtt még a legtöbb vállalkozás számára komoly gondot jelentett a munkaerőhiány, most a koronavírus miatt hónapokon belül százezrek veszíthetik el az állásukat. A koronavírus tehát nem a régóta várt egyensúlyt hozta el a munkaerőpiacon, hanem a foglalkoztatás csökkenését. Kíváncsiak voltunk, jelen pillanatban mégis milyen lehetősége van annak, aki állást keres.

Alig néhány hét leforgása alatt fenekestül felfordult a világ: pár hónapja még a csapból is az folyt, hogy a magyar gazdaság egyre erősödő problémája a munkaerőhiány. Március 26-án pedig már arról beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy ugyan még pontos adatok nincsenek, de becslések szerint már márciusban 30-40 ezer állás fog megszűnni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés