Előfizetői tartalom

Egyre tisztábban látunk: ezért tarolta le Olaszországot olyan könnyen a koronavírus

Portfolio
Olaszországban a szigorú intézkedések ellenére nem lassul a koronavírus terjedése, de szerencsére nem is gyorsul. Az országban a megjelenés után nagyon gyors volt a felfutás, a halálozási ráta pedig magasabb a nemzetközi átlagnál. Egyre többet tudunk az olasz helyzetről, és már egyértelműnek tűnnek a gyors terjedés és a magas halálozás okai is. Ezeket gyűjtöttük össze.

Olaszország március 8-án vezetett be kijárási tilalmat, amit csak napokkal később szigorítottak. A bevezetéstől azonban már eltelt két hét (a maximális lappangási idő), így elméletileg már érezni kéne a hatásokat. Olaszországban tegnap újabb 5000 esetet jelentettek a hatóságok, a halálozások száma pedig 889 volt. A járvány növekedési üteme tehát nem lassult, de nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés