Előfizetői tartalom

Hamar megdőlhet a múlt heti brutális csúcs az amerikai munkanélküliségben

Portfolio
Múlt csütörtökön sokakat megdöbbentett, hogy egyetlen hét alatt 3,3 millió friss munkanélkülit regisztráltak az Egyesült Államokban. A korábban elképzelhetetlennek hitt rekord azonban lehet, hogy nem lesz hosszúéletű, a Reuters cikke szerint tömegesen fordulnak segélyért az amerikaiak, a hivatalok alig győzik feldolgozni a kérelmeket.

Egészen megdöbbentő számok jelentek meg a múlt héten: egészen rövid idő alatt 3,3 millió amerikai folyamodott munkanélküli segélyért a koronavírus miatti gazdasági leállás közepette. A szám azért szürreális, mert korábban 2008-2009-ben sem ment 800 ezer fölé a heti kérelmek száma, vagyis brutális új rekord született. A Reuters kedden készült felmérése szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés